Casa Paloma, Barcelona

Un cop més he anat a l’excel·lent i bonic restaurant Casa Paloma (germà gran del Chez Cocó), al carrer Casanova, un pèl mes amunt de la Diagonal. Molt bo i molt ben decorat i il·luminat. Vam gaudir d’una generosa esqueixada de bacallà amb un tomàquet acabat de ratllar, d’un tàrtar de tonyina abundant i perfectament marinat, i com a colofó, d’un tall de 300 grams de llom de wagyu, l’ansiada carn de kobe que un ha de provar per primer cop a Catalunya -a pocs mesos d’haver tornat del Japó!-. Probablement la millor carn que hem provat mai, i això que la bèstia va patir un punt més de cocció -som així, què hi farem?-. Tot va anar regadet de l’extrordinari montsant Vespres i de l’aigua per dissimular. A partir d’aquí, hem de dir que les postres (una selva negra poc ben presentada i amb un gelat de cireres dolentot)  i les copes de cava (el sempre decepcionant Anna de Codorniu) no van estar a l’altura; com tampoc els xarrups d’un licor d’herbes, tan pèssim que va haver de ser tornat. Tot i així, creiem que mereix estar al tastant: el cava i els licors s’han de meditar bé i no deixar-los a l’atzar!

El sopar va costar el 3 de juliol de 2015, 151 euros, a costa de la que feia anys! 😛

image1 (6)010

Per cert, el web ha d’estar també en català, nois!

http://www.casapaloma.es/

I aquí l’entrada del seu germanet:

https://tastant.wordpress.com/2013/08/04/chez-coco-barcelona/

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s