Un dels meus favorits és aquest restaurant -rostisseria de la Diagonal, a prop de Francesc Macià. M’encanten la decoració, l’amplitud de la sala menjador i els espais, fets i arrenglerats per aconseguir privacitat (un bé escàs a massa llocs). Fins i tot els coberts són remarcables. A més, pots fer les postres (i el cafè, i les copes, i els cigars) al seu magnífic, còmode i tranquil jardí del darrere. El personal és de primera divisió: joves, professionals, atents i… amb estabilitat laboral: des del primer dia i fins avui he tingut la sort de ser atès per la mateixa excel·lent cambrera.
Hi hem anat a dinar el 3 d’agost, i ha caigut un humus boníssim, un foie mi-cuit deliciós i un pollastret rostit (una bèstia que anomenen Lumagorri, un pèl cara -60 euros- i excessiva per a dues persones -ho haurieu d’avisar!-) que es desfà a la boca. Amb dues canyes, un Torelló brut natura, aigua, una ració de pastís de poma (una mica més gran no faria cap mal) i un parell de cafès, ha sortit tot per uns 120 euros.
Són els mateixos que el Casa Paloma de Casanova, lloc de carns exquisides.
Retroenllaç: Casa Paloma, Barcelona | tastant