Fermí Puig, Barcelona

Ja feia temps que li tenia ganes, i per fi hi he anat, el 2 de maig de 2015, al sensacional restaurant d’en Fermí Puig, a Balmes a tocar la Diagonal. Cuina catalana, òbviament d’autor, sensacional en tots els sentits: deliciosa, amb plats suficients per quedar ben satisfets, en un local ampli, ben decorat i il·luminat, i taules imponents, i amb un personal jove, còmplice i professional. A més, cap al final del magnífic àpat el propi Fermí et dóna cordialment la benvinguda; i es nota que no és un posat.

Com no recordo els plats de l’amiga que m’acompanyava, dóno fe de l’excel·lència dels meus: un empedrat de bacallà ben macerat i gustós, favetes a la catalana ben ben reposades, i unes petites mandonguilles amb bolets, flonges i saboroses; de postres un tortellet farcit de nata. Per regar-ho, t’ho ben mariden amb una moritz desassedegant de benvinguda, amb vi blanc i amb vi negre (montsant, recordo), aigua i cafès, tot a discreció. El xarrupet d’stolichnaya elit va posar el punt final a aquest festí. Tot el que dic formava part d’un ampli menú a preu tancat per uns excepcionals 45 euros.

Un deu sobre deu. Cal reservar, que sol estar ple.
IMG_2080-900x598

http://www.restaurantfermipuig.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s